Layered Salmon and Avocado Terrine
TM5 TM6

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 (36 ocen)

Składniki

  • 400 g smoked salmon, sliced
  • 120 g boiling water
  • 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
  • 500 g cream cheese
  • 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
  • 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
  • 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 5 pinches ground black pepper
  • 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
  • 1 pinch garlic powder
  • 100 g hot smoked salmon, flaked

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1409 kJ / 340 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
937 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy