Urządzenia i Akcesoria
Layered Salmon and Avocado Terrine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
smoked salmon sliced400 g
-
boiling water120 g
-
gelatine powder (1 x 12 g sachet)2 ½ tsp
-
cream cheese500 g
-
lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving2 ½
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt plus ¼ tsp3 pinches
-
ground black pepper5 pinches
-
ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)2
-
garlic powder1 pinch
-
hot smoked salmon flaked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
937 mg
Białko
20 g
Kalorie
1409 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Emmental Gougères
50 min