
Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
622 kcal /
2607 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
12.4 g