Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Veggie 'Burritos'
20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min