Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Polenta Cake
1 godz.
Chickpea Gratin
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min