Urządzenia i Akcesoria
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
12.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Mint Courgettes
30 dk
Iranian Vegetable Stew
1sa 30 dk
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 dk
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 dk
Veggie 'Burritos'
20 dk
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 dk
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 dk
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2sa
Pea and Courgette Tarts
1sa
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 dk