Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Shots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions
Składniki
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
67 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Hot Artichoke Dip
30 min