Roasted Red Pepper Shots

Roasted Red Pepper Shots

4.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions

Składniki

  • onions quartered
    70 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • garlic cloves
    3
  • sugar
    1 Tbsp
  • red pepper pesto
    2 Tbsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • roasted red peppers, preserved
    300 g
  • vegetable stock
    200 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 16 kcal / 67 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...