Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Shots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions
Składniki
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
67 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watercress Soup
25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min