Wersje kompatybilne
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Couscous and Mixed Vegetables
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, peeled, cut in slices (5 mm)
- 200 g courgettes, cut in slices (7-10 mm)
- 150 g red pepper, cut in bite-size pieces
- 150 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 100 g frozen peas
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
- 100 g caster sugar
- 4 egg whites
- 250 g cream cheese
- 50 g chocolate flakes
- 1 Tbsp olive oil
- 50 g feta cheese, cut in small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, leaves only, chopped, to garnish (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3300 kJ / 788 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 13.3 g
- Sód
- 1155 mg
Alternatywne przepisy
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1j 35 menit
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12óra 20p
Porridge with Fresh Fruit
10min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Semolina Custard Dessert Pots
20min