Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Couscous and Mixed Vegetables
-
hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots peeled, cut in slices (5 mm)200 g
-
courgettes cut in slices (7-10 mm)200 g
-
red pepper cut in bite-size pieces150 g
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)150 g
-
frozen peas100 g
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
-
caster sugar100 g
-
egg whites4
-
cream cheese250 g
-
chocolate flakes50 g
-
olive oil1 Tbsp
-
feta cheese cut in small cubes (5 mm)50 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped, to garnish2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1155 mg
Białko
26 g
Kalorie
3300 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Best Basic Houmous
5 min