Urządzenia i Akcesoria
Courgette and Pine Nut Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 slices
Składniki
-
lemon thin peelings of skin, 40 g juice1
-
caster sugar170 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)300 g
-
butter diced, plus extra for dusting150 g
-
large eggs3
-
plain flour220 g
-
baking powder1 tsp
-
sultanas220 g
-
pine nuts70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
5.3 g
Kalorie
1417 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min