Urządzenia i Akcesoria
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
salted butter cold, diced70 g
-
plain flour plus extra for dusting140 g
-
water chilled40 g
Mushroom Duxelle
-
shallot halved1
-
unsalted butter10 g
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
truffle oil5 g
Stilton Rarebit
-
beer40 g
-
Stilton cut in pieces75 g
-
Cheddar cheese extra mature, cut in pieces100 g
-
breadcrumbs30 g
-
plain flour10 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
English mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 dash
Celeriac Purée
-
celeriac (1 whole celeriac), peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 - 700 g
-
whipping cream380 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef fillet (175-200 g each)6 pieces
-
olive oil for brushing
-
fine sea salt for seasoning steak
-
ground black pepper for seasoning steak
-
fresh parsley leaves only, chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51.3 g
Kalorie
3473 kJ /
830 kcal
Tłuszcz
56.9 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Salsa Verde
10 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Peppercorn Sauce
30 min