Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky Guacamole
10 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Marinara Sauce
40 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Pico De Gallo
15 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Tortilla Soup
25 min