![Refried Beans Refried Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61268437600508eee6336748ebfbce05/Derivates/168ae0f84c17c1704edf46a3090ddcb21c1e79b4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pinto Beans
- 16 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh (opcjonalnie)
lub 1 dried bay leaf (opcjonalnie) - 50 oz vegetable stock
Refried Beans
- 1 white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- ½ oz vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 148.9 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 36.5 g
- Sód
- 957.9 mg
Alternatywne przepisy
Mixed Herbs Rice
35 min
Hummus
10 min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Spanish Rice
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Beet Vinaigrette
15min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Parmesan Rind Marinara
1h 15 min
Southern Black-Eyed Peas
1j 35 menit
Chili Lime Steamed Corn
25 Min
Loaded Potato Soup
30 Min