Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Chunky Guacamole
10 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min
Margarita with Citrus Dust
30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Quick Refried Beans
20 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.