![Shrimp Tacos with Denver Salsa Shrimp Tacos with Denver Salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E15BCF5E-EB01-4500-90BA-4B289A3704FC/Derivates/f38e96e2-f647-492c-8d91-b2d475d39cbd.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Denver Salsa
-
3 ½
oz fresh corn kernels, (approx. 1 ear)
lub 3 ½ oz canned sweet corn kernels, drained - 4 ½ oz Granny Smith apple, halved (approx. 1 apple)
-
4 ½
oz mango, in pieces
lub 4 ½ oz fresh peaches, in pieces -
4
oz red bell pepper, in pieces
lub 4 oz roasted red peppers, in pieces - 4 oz red onion, in pieces
- 1 oz fresh jalapeño chili, halved
- ½ oz cilantro leaves, plus extra to garnish
- 1 oz freshly squeezed lime juice
- ½ tsp salt
- 1 tsp sugar
- ½ oz apple cider vinegar
- 5 oz fresh tomatoes, halved
Shrimp Tacos
- 24 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (51/60 count)
- 2 tbsp Cajun spice mix (see Tip)
- 10 ½ oz water
-
18
mini corn tortillas (approx. 4 in.), warmed
lub 18 mini flour tortillas (approx. 4 in.), warmed - 2 avocados, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 10 g
Alternatywne przepisy
Tuna Avocado Bowl
50min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Turkey Taco Bowl
1h
Ramen Noodle Soup
40min
Southwest Quinoa
40min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Fish Tacos
45min
Shrimp Scampi
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Chicken Fajita Soup
50min