Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2238 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Basil Pesto
10 min
Guacamole
5 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Vegetable Shumai
45 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min