Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast fillets, boneless, skinless2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
½ oz dried basil, plus extra to garnishfresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered6 oz
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)1 oz
-
vegetable stock32 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
fresh tomato halved4 oz
-
baby gold potatoes halved4 oz
-
zucchini in pieces4 oz
-
zucchini whole6 oz
-
carrots whole6 oz
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard1 oz
-
4 oz crème fraîchesour cream4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1059 mg
Białko
31 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Shrimp Scampi
40 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Shrimp Sauté
25 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Tinga de Pollo
40 min
Three Egg French Omelet
30 min