Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
TM6

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 (50 ocen)

Składniki

Chicken

  • 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • ½ oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
    lub ½ oz dried basil, plus extra to garnish

Vegetable Soup

  • 6 oz yellow onion, quartered
  • 1 garlic clove, smashed
  • 1 oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
  • 32 oz vegetable stock
  • 3 oz carrots, in pieces
  • 3 oz celery, in pieces
  • 4 oz fresh tomato, halved
  • 4 oz baby gold potatoes, halved
  • 4 oz zucchini, in pieces
  • 6 oz zucchini, whole
  • 6 oz carrots, whole

Steamed Vegetables and Sauce

  • 1 oz Dijon mustard
  • 4 oz sour cream
    lub 4 oz crème fraîche

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1506 kJ / 360 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
5 g
Sód
1059 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy