Urządzenia i Akcesoria
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
cauliflower in bite size pieces20 - 30 oz
-
1 tbsp extra virgin olive oilavocado oil1 tbsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon and Eggs
-
fresh salmon fillets (5-6 oz ea.)5
-
brown sugar substitute e.g. Sukrin Gold½ oz
-
lemons zest only2
-
orange zest only1
-
salt1 pinch
-
water37 oz
-
large eggs organic, pasture-raised2
Cauliflower Salad and Dressing
-
fresh dill leaves only1 oz
-
fresh parsley, leaves only1 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
dill pickles (approx. 6 oz), cut into pieces (2 in.)3
-
radishes thinly sliced5
-
long red chili deseeded, thinly sliced1
-
salt to taste
-
lemons 1 zested and juiced and 1 sliced, to serve2
-
mayonnaise sugar-free4 oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
tamari sauce1 tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1058 mg
Białko
41 g
Kalorie
2268 kJ /
542 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min