Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Beer Cheese
15 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Quick Refried Beans
20 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Loaded Potato Soup
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min