Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Basic Soup Purée
45 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min