Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1675.5 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min