Urządzenia i Akcesoria
Lemon Garlic Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced into rounds1 in.
-
fresh parsley, leaves only½ bunch
-
olive oil2 ½ oz
-
lemon juice½ oz
-
honey1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh salmon fillets (4 fillets, approx. 5 oz ea.)20 oz
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1675.5 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1984.5 kJ /
474.3 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Jersey Beef
30 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 Min
Apple Onion Tea
15 Min