Urządzenia i Akcesoria
Texas Chili
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
ancho chilies de-stemmed, de-seeded4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 3
-
dried bay leaves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves3
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
smoked bacon in pieces (¼ in.)5 oz
-
tomatoes in pieces8 oz
-
beef sirloin cubed (¾ in.)32 oz
-
water8 oz
-
masa harina3 tbsp
-
cilantro chopped, to serve
-
green onions chopped to serve
-
jalapeño peppers sliced, to serve
-
tortillas grilled, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 Std. 45 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Carnitas
50 Min
Shredded Jerk Chicken
1 Std. 55 Min
Potstickers
45 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min