Urządzenia i Akcesoria
Pasta Primavera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
809 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1068.1 kJ /
255.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Vegetarian Chili
50 min