Urządzenia i Akcesoria
Pasta Primavera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
809 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1068.1 kJ /
255.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Vegetable Patties
1 godz.
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Vegetarian Chili
50 min