Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Creole with Carolina Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2891 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Shrimp Mousse
35 min
Shrimp Scampi
40 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min