
Urządzenia i Akcesoria
Jajka z farszem pieczarkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 sztuk
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
400 g wody
-
4 jajka
-
30 g cebuli przekrojonej na pół
-
10 g oliwy z oliwek
-
130 g pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
-
10 g masła
-
¼ łyżeczki soli
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta tymianku, suszonego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
59.7 kcal /
249.6 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
110.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska