
Urządzenia i Akcesoria
Faszerowane jajka z mieloną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
400 g wody o temp. pokojowej
-
6 jajek rozm. M
-
70 g majonezu
-
2 łyżeczki musztardy pikantnej
-
1 łyżeczka octu jabłkowego
-
½ - ¾ łyżeczki soli
-
¼ - ½ łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
-
papryka ostra, mielona do oprószenia jajek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
157.2 kcal /
658 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
388.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i roszponką
45 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Roladki z ogórka
30 min
Kule serowe
1 godz.
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Kiełbaski-mumie
1 godz. 35 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Sałatka gyros
1 godz. 15 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min