Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g wody
- 15 g octu, białego
- olej, do natłuszczenia
- 2 jajka
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 292.9 kJ / 70 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 100.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12h
Rumienienie szparagów
20 min
Marchewkowe nachos z guacamole (TM6)
1 godz. 10 min
Sałatka z rumienionymi krewetkami i krojonymi warzywami (TM6)
30 min
Placki z batatów z wędzonym łososiem (TM5)
35 min
Łosoś na parze z pesto, ryż i fasolka szparagowa (BLW, dla dzieci)
35 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min
Jajka w koszulce na Varomie
30 min
Ranczerskie śniadanie z fasolą, awokado i jajkiem
50 min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 min