
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g wody
- 15 g octu, białego
- olej do natłuszczenia
- 2 jajka
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 70 kcal / 292.9 kJ
- Białko
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Sód
- 100.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Koreańska sałatka ze spiralizowanych ogórków (TM6)
25 Min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 Min
Sałatka szpinakowa z łososiem i jajkiem w koszulce
30 Min
Jajka w koszulce na Varomie
30 Min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 Min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 Min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 Min
Omlet z patelni z karmelizowaną cebulą
30 Min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 Min
Jajka sadzone na parze
15 Min