
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
650 g
Składniki
-
wody600 g
-
ziemniaków pokrojonych na 2-3 cm kawałki700 - 1200 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
77 kcal /
322 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min