Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

4.6 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 200 - 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
    200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 17.5 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 162.2 kJ / 38.8 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...