
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g
Składniki
-
wody500 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki200 - 300 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
38.8 kcal /
162.2 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
17.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min