Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1000 g
Składniki
-
500 g wody
-
1000 g bobu, świeżego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
27 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
368.2 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min