Rumienienie szparagów

Rumienienie szparagów

4.8 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 2 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 330.3 kJ / 78.9 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...