Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie szparagów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
330.3 kJ /
78.9 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie krewetek
15 min
Kalafior z maślaną bułką tartą
40 min