
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
fresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
lemon juice½ oz
-
pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
866.8 kcal /
3626.9 kJ
Białko
34.1 g
Tłuszcz
53.9 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Sód
1752.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone