Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1752.7 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Tłuszcz
53.9 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Lemon Pasta
35 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Chili Oil Noodles
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min