Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2272.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2729 kJ /
652.3 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tex-Mex Bowl
50 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Potato Curry Soup
35 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min