Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2272.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2729 kJ /
652.3 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Vegan Bolognese
50 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min