Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Parmesan Bread Crumbs
-
bread, day old stale, cubed (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)3 oz
-
dried parsley1 tsp
-
lemon peels (see Tip)2 - 3 pieces
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves4
-
capers drained2 tsp
Pasta
-
water55 oz
-
salt1 tbsp
-
dried bow-tie pasta (11 minutes cooking time)10 oz
-
3 oz Swiss chard, stem removed, thinly slicedbaby spinach3 oz
-
baby arugula2 oz
-
pesto sauce (see Tip)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2272.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
2729 kJ /
652.3 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Taco Filling
35 min