Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Louie Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Eggs
-
eggs, large (56-62 g), cold4
-
water to fill to 1 liter mark
Shrimp and Asparagus
-
water570 g
-
raw shrimps, peeled, deveined large680 g
-
Cajun spice mix to taste1 - 3 tsp
-
asparagus trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)1 bunch
Dressing
-
shallots in pieces30 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise140 g
-
ketchup60 g
-
plain Greek yoghurt60 g
-
lemon juice45 g
-
paprika, smoked, ground1 tsp
-
cider vinegar1 ½ tsp
-
soy sauce to taste½ - 1 tsp
Assembly
-
285 g romaine lettuce, choppediceberg lettuce chopped285 g
-
cherry tomatoes halved170 g
-
capers rinsed1 tbsp
-
avocados sliced or diced, to serve (optional)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1528 mg
Białko
37.9 g
Kalorie
2893.5 kJ /
691.6 kcal
Tłuszcz
50.6 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Keep it Cool!
15 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min