Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils11 oz
-
water for soaking
Falafel
-
yellow onions cut into wedges6 oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh cilantro leaves only5 sprigs
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tip)2 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil for shallow frying11 oz
Vegetables
-
carrots cut into pieces (2 in.)7 oz
-
11 oz white cabbage, cored, in pieces (2 in.)red cabbage cored, in pieces (2 in.)11 oz
-
water14 oz
-
sweet potatoes diced (½ in.)11 oz
-
broccoli florets11 oz
Dressing and Assembly
-
plain yogurt7 oz
-
honey2 tsp
-
lemon juice4 tsp
-
salt⅛ tsp
-
white pepper1 pinch
-
fresh chives cut into pieces5
-
baby spinach4 oz
-
fresh parsley leaves, to garnishfresh cilantro leaves to garnish
-
pomegranate arils/seeds (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
833 mg
Białko
21 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Southwest Quinoa
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min