Urządzenia i Akcesoria
Carrot Top Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.7 mg
Białko
2 g
Kalorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Earth Day
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Green Goddess Salad
10 min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4 godz. 30 min
Quick Refried Beans
20 min
Kale Chips
40 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min