Urządzenia i Akcesoria
Carrot Top Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.7 mg
Białko
2 g
Kalorie
700.4 kJ /
167.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Earth Day
13 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Grated Carrot Salad
10 min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 godz. 40 min
Black Bean Brownies
35 min
Golden Oatmeal
10 min
Salted Chocolate Cashew Butter
10 min