Urządzenia i Akcesoria
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Mint Vinaigrette
-
extra virgin olive oil3 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh mint leaves1 oz
-
honey2 tbsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Citrus Salad
-
arugula10 oz
-
feta cheese crumbled, to taste4 oz
-
pistachios shelled4 oz
-
pomegranate arils/seeds2 oz
-
oranges peeled (e.g. Cara cara, blood orange, navel or any combination)3
-
grapefruit peeled1
-
fresh mint leaves thinly sliced10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
872 mg
Białko
14 g
Kalorie
2360 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Salad
10 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Chopped Asian Salad
20 min