Urządzenia i Akcesoria
Eggplant Stacks
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
9 portions
Składniki
Eggplant
-
non-stick cooking spray
-
eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)16 oz
-
salt for sprinkling, plus extra to season
-
garlic powder¾ tsp
-
ground black pepper to season
Cheeses
-
low-moisture mozzarella diced4 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
lemon peel2 - 3 pieces
-
ricotta cheese8 oz
Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
red bell peppers cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
tomato sauce18 oz
-
salt to taste½ tsp
Assembly
-
water20 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
572.1 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
635.9 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Falafel Waffle
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Creamy Pea Soup
40 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min