![Risotto with Broccolini Risotto with Broccolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F799F77B-5F5F-44A6-8B66-0A320EA37573/Derivates/FFBF1C04-B334-47F6-8348-7D745C3FDFB4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
lub 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 394 mg
Alternatywne przepisy
Greek Rice
1 Std. 20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40p
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Kabocha Sage Risotto
40p
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Risotto with Spinach and Peas
30min