
Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Broccolini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
484 kcal /
2025 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
394 mg