Urządzenia i Akcesoria
Pike perch fillets with fresh corn polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 ½ tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange, preferably organic zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweetcorn kernels, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fried Chives Pockets
45 min
Matcha Nice Cream
35 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Potato gnocchi
1 godz. 15 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.