Urządzenia i Akcesoria
Crêpes with herbs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh mint leaves only, washed and dried10 sprigs
-
fresh parsley leaves only, washed and dried10 sprigs
-
spring onions cut into pieces (3 cm)10 g
-
eggs4
-
olive oil40 g
-
milk500 g
-
flour200 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
sunflower oil for frying5 - 10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.6 g
Kalorie
602 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Kashta cream
10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Apple strudel
1 godz. 45 min