![Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1DCE6520-47AD-4DAC-9A84-7D6BB26490B5/Derivates/2027376F-7771-4703-8D9D-E3A203CA9F0E.jpg)
Wersje kompatybilne
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 67.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1531.4 mg
Alternatywne przepisy
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25 Min