Urządzenia i Akcesoria
Broccoli almond soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
extra virgin olive oil (see Tips)1 tbsp
-
garlic cloves2
-
broccoli broken into florets340 g
-
sweet corn cob (approx. 170 g), kernels removed1
-
liquid vegetable stock (see Tips)700 g
-
almond butter (see Tips)40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt to taste
-
micro herbs to serve (optional)
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
926.2 kJ /
220.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and coriander soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Zucchini soup
25min
Beetroot soup (gut health)
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Lentil and spinach soup
50min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min