Urządzenia i Akcesoria
Broccoli almond soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
extra virgin olive oil (see Tips)1 tbsp
-
garlic cloves2
-
broccoli broken into florets340 g
-
sweet corn cob (approx. 170 g), kernels removed1
-
liquid vegetable stock (see Tips)700 g
-
almond butter (see Tips)40 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
sea salt to taste
-
micro herbs to serve (optional)
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.2 g
Kalorie
926.2 kJ /
220.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Zucchini soup
25 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Mushroom soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min