Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de sucre et un peu plus pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre
- 400 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 1 pincée de sel
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1259.5 kJ / 301 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 58.9 mg
Alternatywne przepisy
Flipbook Digital CA #1
2h
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Gâteaux aux framboises à la pulpe d'amande
50min
Chips de légumes au four (TM6)
1h 45min
Tarte aux pommes
1h
Forêt noire aux cerises amarena
5h
Crème fouettée
10min
Petits gâteaux à la vanille
1 Std. 10 Min
Betteraves Sous vide
40min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10min