Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de sucre et un peu plus pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs provenant d'oeufs de gros calibre
- 400 g de crème à cuisson, 30-40% M.G.
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 1 pincée de sel
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1259.5 kJ / 301 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 58.9 mg
Alternatywne przepisy
Riz au jasmin à la coriandre et à la lime
35 Min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35 Min
Guacamole
5 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Trempette bière et fromage
15 Min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35 Min
Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)
2h
Crème fouettée
10 Min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min
Saumon aux herbes et citron Sous vide
1h 40min
Antonio Bachour: Crème brûlée et fruits tropicaux (métrique)
3 Std. 40 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min