Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile d'olive, pour huiler
- 140 g d'eau
- 45 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
- 240 g de farine à pain et un supplément pour fariner
- 1 ½ c. à thé de sel
- 1 c. à thé de levure sèche active
- 1 c. à thé de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 742.8 kJ / 177.5 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 586.9 mg
Alternatywne przepisy
Biscuits aux fruits confits
1 Std. 20 Min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Pizza fantômes
2 Std. 10 Min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Choucroute
12h 15min
Crème glacée double vanille
12 godz.
Pain au levain
17h
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Levain de blé aux pommes
72sa 20 dk
Pain de campagne au levain
28h 10min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min