Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel
- 100 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 1 c. à café de cacao en poudre (toutes sortes)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1120 kJ / 268 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Yogourt nature
12h
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4h 30 min
Cuisson des œufs
20 min
Coulis de framboises
10 min
Cuisson des œufs
20 min
Soft ice vanille
13h
Mousse au mocca rapide
5 min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Beurre
40min
Crème glacée au chocolat
12h