Urządzenia i Akcesoria
Parfait with passionfruit cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Soaking
-
cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Passionfruit cream
-
fresh passionfruit pulp (approx. 3 passionfruit), strained and pips removed30 g
-
filtered water50 - 80 g
-
pure maple syrup (optional)1 tbsp
Crumble
-
walnuts40 g
-
shredded coconut40 g
-
raw almonds40 g
-
rolled oats40 g
-
raisins30 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
seasonal fruit cut into bite-size pieces200 g
-
lime juice40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.7 g
Kalorie
1922.5 kJ /
457.8 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
No-bake coffee cake
7 godz. 30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.