Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with white bean purée and gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon peel only, no white pith1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only10 g
White Bean Purée
-
canned cannellini beans rinsed and drained400 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Assembly
-
sourdough bread rye (gluten-free bread if required)8 slices
-
extra virgin olive oil to brush and drizzle
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
959.6 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2095.7 kJ /
500.9 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Spinach and leek frittata
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min