Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with white bean purée and gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon peel only, no white pith1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only10 g
White Bean Purée
-
canned cannellini beans rinsed and drained400 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Assembly
-
sourdough bread rye (gluten-free bread if required)8 slices
-
extra virgin olive oil to brush and drizzle
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
959.6 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2095.7 kJ /
500.9 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Spinach and leek frittata
40 min