Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Dumpling wrappers
1 godz.
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Basic kimchi
144 godz. 20 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Piña colada
5 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Hoi sin sauce
15 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.