Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto lemon curd
10 min
Thai watermelon salad
50 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Liquid beef stock
3 godz. 20 min
Asian-style mussels
30 min
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Italian butter
10 min
Keto crackers
1 godz.
Keto sweet pastry
1 godz.
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Paris–Brest with praline cream
26 godz.