Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Empanada pastry
45 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Lemon and caper aioli
15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Seekh kebabs
50 min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min