Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 Std. 10 Min
Sous-vide Honeyed Figs
1 Std.
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min