Urządzenia i Akcesoria
Prawn salad with horseradish cream
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Potatoes
-
water700 g
-
kipfler potatoes (small), cut into halves500 g
-
large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact24
-
salt to season
-
sherry vinegar1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
eschalots cut into fine dice40 g
Sweet pickled cucumbers
-
Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice150 g
-
raw sugar50 g
-
white wine vinegar50 g
-
water100 g
Horseradish cream
-
thickened cream80 g
-
horseradish (see Tips)50 g
-
crème fraîche60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt to taste
Assembly
-
pink peppercorns (optional)1 tbsp
-
baby radishes cut into quarters½ bunch
-
fresh chervil5 sprigs
-
salmon caviar (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
452.7 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
746.5 kJ /
177.8 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Coleslaw
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min