Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 452.7 mg
Alternatywne przepisy
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Zesty avocado with crab
10 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35min