![Prawn salad with horseradish cream Prawn salad with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20062344-88AB-4A4A-8ABA-26551879B908/Derivates/6E15A88C-8022-4FB9-8B8E-90F707402E9C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 452.7 mg
Alternatywne przepisy
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Chilli crab pasta
35 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Sicilian prawn salad
40 min
Traditional cocktail sauce
5min
Salmon niçoise salad
35 min
Chicken Waldorf salad
40 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min