Prawn salad with horseradish cream
TM6 TM5 TM31

Prawn salad with horseradish cream

4.0 (3 oceny)

Składniki

Potatoes

  • 700 g water
  • 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
  • 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
  • salt, to season
  • 1 tbsp sherry vinegar
  • 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
  • 40 g eschalots, cut into fine dice

Sweet pickled cucumbers

  • 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
  • 50 g raw sugar
  • 50 g white wine vinegar
  • 100 g water

Horseradish cream

  • 80 g thickened cream
  • 50 g horseradish (see Tips)
  • 60 g crème fraîche
  • ½ tsp ground white pepper
  • salt, to taste

Assembly

  • 1 tbsp pink peppercorns (optional)
  • ½ bunch baby radishes, cut into quarters
  • 5 sprigs fresh chervil
  • 50 g salmon caviar (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
746.5 kJ / 177.8 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
15.6 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
1.7 g
Sód
452.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy