Urządzenia i Akcesoria
Prawn salad with horseradish cream
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Potatoes
-
water700 g
-
kipfler potatoes (small), cut into halves500 g
-
large raw prawns de-veined, peeled but with tails intact24
-
salt to season
-
sherry vinegar1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
eschalots cut into fine dice40 g
Sweet pickled cucumbers
-
Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice150 g
-
raw sugar50 g
-
white wine vinegar50 g
-
water100 g
Horseradish cream
-
thickened cream80 g
-
horseradish (see Tips)50 g
-
crème fraîche60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt to taste
Assembly
-
pink peppercorns (optional)1 tbsp
-
baby radishes cut into quarters½ bunch
-
fresh chervil5 sprigs
-
salmon caviar (optional)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
452.7 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
746.5 kJ /
177.8 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso coleslaw
20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Smashed pea and bean dip
30 min