![Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE0265FF-03FF-4C34-BE6F-34CEC1FC3EA8/Derivates/1e0d84996a0b053e7311c6c46602a27cc8fabff8.jpg)
Wersje kompatybilne
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Białko
- 516 g
- Węglowodany
- 155.1 g
- Tłuszcz
- 191.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 54.6 g
- Błonnik
- 21.8 g
- Sód
- 1640.8 mg
Alternatywne przepisy
Mulled wine
15 Min
Peach Bellini
5min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Citrus margarita
10 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min