Urządzenia i Akcesoria
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Apricot stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
dried apricots80 g
-
raw hazelnuts50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Turkey, potatoes and sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 40 g)½
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
small potatoes well washed, cut into halves6
-
skinless turkey breasts2
-
dry white wine20 g
-
plain flour20 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1640.8 mg
Białko
516 g
Kalorie
18906.3 kJ /
4518.7 kcal
Tłuszcz
191.4 g
Błonnik
21.8 g
Tłuszcz nasycony
54.6 g
Węglowodany
155.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
German Brunch
Brak ocen
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Honey and herb pork loin
4 godz. 10 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min