![Vegan 'pulled pork' Vegan 'pulled pork'](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e7e5108b-8522-4442-8549-82cefebf0311/Derivates/c3a8c244-e714-488f-8257-e7e026e13854.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into halves, then cut into slices
- 1 tsp paprika
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp garlic powder
- ⅛ tsp ground cumin
- 2 bananas, peel only (see Tips)
- 30 g barbecue sauce (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1026.7 kJ / 245.4 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 178.3 mg
Alternatywne przepisy
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Carrot top pesto
15 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Chilli with corn bread
50 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min