Urządzenia i Akcesoria
Celery leaf gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
507 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Curry
40 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.