Urządzenia i Akcesoria
Prawns with coriander coconut rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander stalks, roots and leaves cut into pieces2 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
coconut milk400 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
mixed vegetables of choice (see Tips)200 g
-
medium raw prawns peeled but with tail intact (see Tips)24
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074 mg
Białko
30.9 g
Kalorie
2105.9 kJ /
501.4 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Sesame Balls
10 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Asian cucumber salad
10 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min