Urządzenia i Akcesoria
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
Caramelised onion
-
oil20 g
-
eschalots cut into wedges (3-4 cm)300 g
-
dried cranberries30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
sherry20 g
-
sea salt2 pinches
Cheese filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
soft goat's cheese300 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon zested, no white pith1
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
pine nuts toasted3 tbsp
-
rocket leaves to serve
-
green apple thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2903.6 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Panforte
1 godz. 30 min
Caesar salad dressing
10 min
Rich Fruit Cake
25 godz. 25 min
Amaretto biscuits
30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Lamb fajitas
30 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Pizza in Bianco
1 godz. 20 min