Urządzenia i Akcesoria
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
Caramelised onion
-
oil20 g
-
eschalots cut into wedges (3-4 cm)300 g
-
dried cranberries30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
sherry20 g
-
sea salt2 pinches
Cheese filling
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
soft goat's cheese300 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon zested, no white pith1
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
pine nuts toasted3 tbsp
-
rocket leaves to serve
-
green apple thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
490.7 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2903.6 kJ /
694 kcal
Tłuszcz
50.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Gnocchi tricolore
35 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
Apricot amaretti
40 min