Urządzenia i Akcesoria
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190 mg
Białko
11 g
Kalorie
1616 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Mexican Quinoa Salad
30 min