![Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6) Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c659b20124408054b269ae79a3ef347/Derivates/7f0ae15352b9c569fef512b98709f165bae43896.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g red peppers, cut in wedges
- 350 g courgettes, unpeeled, ends removed
- 500 g sweet potatoes, scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
- 30 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice, freshly squeezed
- 1 Tbsp fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp paprika
Orange Bulgur
- 900 g water
- 1 orange, finely grated zest and juice
- 10 g olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g bulgur wheat
- 100 g feta cheese, crumbled
- 3 Tbsp walnuts, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh mint leaves, roughly chopped, for garnishing
- 2 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1616 kJ / 386 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1190 mg
Alternatywne przepisy
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.