Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.2 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Quinoa and Chia Chips
45 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 godz.