Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegan Roulade
- water, for cooking
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 6 soy steaks, large
- 6 tsp mustard
- 80 - 90 g firm tofu, smoked, cut in 6 thin, long slices
- 2 pickled gherkins, thinly sliced
- ½ onion, thinly sliced in rings
- oil, for frying
Vegetable Sauce
- 230 g red wine, dry, vegan
- 260 g water
- 50 g pickled gherkin liquid
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g oil
- 100 g red onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 120 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 100 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
- 1 tsp mustard
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 2 Tbsp agave syrup
- 5 Tbsp dark soy sauce, vegan
- ½ tsp sweet paprika
- 3 juniper berries
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
Dumplings
- 350 g bread rolls, vegan (approx. 4), stale, halved, sliced (1 cm), (see tip)
- ¾ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 80 g onions, quartered
- 20 g oil
- 220 g soya milk, unsweetened
- 60 g water
- 1 Tbsp soya flour, full fat (see tip)
- ½ tsp baking powder
- 2 Tbsp nutritional yeast flakes (10 g)
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Red Cabbage
- 200 g dessert apples, cored, cut in pieces
- 500 g red cabbage, cored, cut in pieces
- 60 g onions, quartered
- 30 g oil
- 30 g sugar
- 150 g water
- 30 g red wine vinegar, vegan
- 100 g red wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 1 dried bay leaf
- 2 juniper berries
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground allspice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2282 kJ / 545 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Seitan Pie
2j 10 mnt
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1u.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1u. 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min